Kurs

Yoga på Ramme – seks ukers kveldskurs i Hatha yoga

Start det nye året med å gi deg selv den beste gaven: god helse! Velkommen til et seks ukers kveldskurs i Hatha yoga, i eventyrlige omgivelser på Ramme.

Mange ser på yoga som et sett øvelser og pusteteknikker, og Hatha som «sol og måne» yoga. Dette er den fysiske yogapraksisen, som bruker kroppsøvelser til å åpne kroppen og hjertet.

Men yoga er mye mer enn dette. Livskunsten er flere tusen år gammel, og har et eget system av verdier, puste-disipliner og meditasjonsteknikker designet til din egen spirituelle reise.

Yoga er en helhetlig måte å se mennesket og vår natur på. Ved å få veiledning én gang i uken, kan du oppleve positive virkninger og endringer i dagliglivet. Det du velger å ha fokus på i livet, vil vokse seg større.

Kurset vil ha hovedvekt på asana-praksisen (fysiske øvelser), pusteteknikker og meditasjon. Kort fortalt et rom der vi fremmer styrke, fleksibilitet og fokus.

Om veilederen

Camilla Augusta har undervist i Son og omegn i 17 år. Hennes bakgrunn og virke er fra teater, sang og dans, der yoga har fulgt henne hele veien. I Son startet hun Yogalåven og yogaundervisningen ved Son Spa, og holdt i en årrekke faste kurs. Nå kombinerer hun sangen med yoga, og inviterer hvert år til Son kulturkirke. Hun er fremdeles engasjert i sin egen yogareise og deler villig av personlig erfaring. Hennes første sertifisering er fra Costa Rica i 2013.

Foto: Rose Blixencrone

Praktisk

Hva: Hatha yoga

Hvor: Universalen på Ramme

Når: Fra 8. januar til 12. februar, klokken 18–19:30

Med: Camilla Augusta Søhoel

Antall plasser: 11

Pris: 1380,- for seks uker

Påmeldingsfrist: Fredag 5. januar. Kurset gjennomføres når alle plasser er reservert ved betaling.