Vanlige spørsmål

Hva er åpningstidene deres?

Åpningstidene våre varierer etter sesong, men du finner en oversikt her.

Må jeg kjøpe billett på forhånd?

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd dersom du har ønsket tid for omvisninger da dette kan bli fullt eller utsolgt. Du kan også kjøpe billett i gårdsbutikken.

Kan man besøke Ramme utenom åpningstid?

Det korte svaret er: ja. Hotellet er åpent hele året og restauranten er åpen på kveldstid. Dyrene på gården lever også sitt glade liv utendørs utenfor åpningstidene. Det er mange fine turstier i området rundt Ramme man kan gå hele døgnet, før og etter åpningstid.

Kan jeg gå i hagen uten å bestille omvisning?

Det er mulig å gå i Havlystparken på egenhånd i åpningstiden, ved kjøp av Rammebillett.

Er Rammes områder tilrettelagt for rullestol og bevegelseshemmede?

Rammes gård og besøksområde med spisesteder, butikker og billedgalleri er universelt utformet, men ligger i naturlig terreng med grusveier. Havlystparken og veien til Edvard Munchs landsted ligger i bratt helling, og i naturlig, ulendt terreng, med gruslagte stier, naturstier og broer. Vi anbefaler å booke en privat omvisning dersom det er behov for tilrettelagt rute.

Kan jeg ha med barn / barnevogn i Havlystparken?

Barn er hjertelig velkommen i Havlystparken i følge med voksen. Ferdsel i Havlystparken er på eget ansvar. Det er flere fontener og dammer, fugler og dyr, i tillegg til sjeldne og giftige planter i parken og vi ber om at både barn og voksne viser hensyn. Barnevogner kan parkeres ved entreen. Grunnet varierende terreng og smale stier, anbefaler vi å heller benytte seg av bæremeis eller lignende.

Kan jeg ha med hund i Havlystparken?

Det er dessverre ikke tillatt med hund i Havlystparken.

Er fotografering tillatt?

Fotografering til privat bruk er tillatt. Del gjerne minnene dine på sosiale medier, slik at vennene dine også ser hvor du er! Bruk gjerne #rammegård #Havlystparken

Kan jeg ha med egen mat og drikke?

Måneplassen ved hovedporten er et eget område for medbragt mat og drikke. Egen mat og drikke er ikke tillatt andre steder på Ramme.

Tar dere bordreservasjoner?

Vi anbefaler å reservere bord for å spise i restauranten. Du kan reservere bord her.

Kafeen er åpen 11-17, og du trenger ingen reservasjon.

Kan jeg ta med meg hunden min?

Så lenge du holder hunden tett til deg, og i bånd, så kan den være med deg på Ramme, men den er ikke tillatt innendørs, på omvisninger eller i Havlystparken.

Har dere gavekort?

I gårdsbutikken kan du kjøpe gavekort. Ramme Fjordhotell har egne gavekort, som du kan finne her.

Har du ikke fått svar på det du lurer på? Kontakt oss her.

Kontakt oss

T: 64 98 32 00
E-post: post@ramme.no