Ramme kro og restaurant

**

På vår restaurant spiser du økologisk, kortreist og bærekraftig! Menyene er sesongbasert med økologiske produkter fra Ramme, og andre utvalgte, lokale produsenter. Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er friskt, sunt og godt.

Åpningstider

Onsdag til lørdag, kl. 17-21:30 | Søndag stengt

For reservasjon av bord, kontakt oss på hello@ramme.no

 

OBS. onsdag 6.11 er restauranten stengt for foreberedelse av julemenyen som starter torsdag 7.11

Julemeny (8.11-21.12)

Åpningstid 17:00 – 21:30

Blinis variasjon 235,-

Serveres med sild, røkelaks og sopp

Inneholder: laktose, nøtter

Rødbetsuppe 225,-

Serveres med sesongens tilbehør

Inneholder:

***

Rammegryte med julekrydder 335,-

Serveres med Mangalitsa fra Ramme, grønnkålchips og poteter fra Ramme

Inneholder:

Juletorsk 395,-

Serveres med ertepuré, sesongens stekte rotgrønnsaker,

smørsaus med ølreduksjon, toppet med bacon og tyttebærgelé

Inneholder: fisk, laktose

Confit andelår 395,-

Serveres med gulrot- og ingefærpuré, poteter fra Ramme,

rosenkål, og sviskesjy

Inneholder: laktose

Pinnekjøtt fra Ramme 425,-

Serveres med rotmos, bratwurst, poteter og kraftsaus

Inneholder: laktose

Nøttestek 395,-

Serveres med poteter og soppsaus

Inneholder : nøtter

***

Sjokolademousse med vaniljekrem 175,-

Serveres med pepperkake crumble og tørkede bær

Inneholder: laktose, gluten

Karamellisert eplegâteau 165,-

Serveres med salte karamelliserte pekannøtter og engelsk vaniljesaus

Inneholder: laktose, gluten

Kort vei fra jord til bord

Mange av råvarene du vil få servert, produseres her på gården. Ute på jordene og i veksthusene, året rundt, jobber vi med å gi kjærlighet til de økologiske råvarene som skal bli måltidet ditt.

Våre spisesteder har Debio bronse sertifisering, som betyr at minimum 15 % av våre mat- og drikkevarer er økologiske.

Om Debio – Debio

 

Du vil bli servert balanserte retter med sesongens grønnsaker i fokus
Ramme kro og restaurant om kvelden, om høsten