Meny
Menyene er basert på produkter fra Ramme og andre utvalgte lokale produsenter.
Du vil bli servert balanserte retter med sesongens grønnsaker, hvor kjøtt og fisk er en ingrediens og ikke en hovedsak.
Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er friskt, sunt og godt.
Våre spisesteder må oppfylle Debios sølvstandard for økologisk mat, noe som betyr at minst 50% av ingrediensene er økologiske.
MIDDAG
A la carte
Dagens suppe 175,-
Serveres med brød og smør
melk, selleri
Rødbetcarpaccio 185,-
Geitost, valnøtter, ruccola, endivesalat
valnøtter, melk
Toast Skagen 210,-
Ristet surdeigsbrød, dill, sitron
hvete, skalldyr, egg, sennep
***
Ovnsbakt torsk 375,-
Brunet smør med kapers, ristede mandler og friske urter, sellerirotpure, nykål, tomater og nypoteter fra Ramme
fisk, melk, mandler
Kalvecoulotte 395,-
Estragonsaus, pastinakk- og hvitløkspure, aspargesbønner, bakt løk og nypoteter fra Ramme
melk, selleri
Speltrisotto med grillede grønnsaker 295,-
Friske urter, tomat, ruccola og lagret ost
melk, spelt
***
Hvit sjokolademousse 165,-
Rabarbra og mandler
melk, mandel
Sitronterte 170,-
Friske jordbær, bringebærsorbet, mascarponekrem
melk, havre, egg
***