Ved inngangen til Ramme, i et stort og lyst drivhus – kombinert med murstensbygg og klokketårn, finner du Ramme kafé og gårdsbutikk.

I vår grønne oase kan du drømme deg bort fra en travel hverdag – alene, i selskap med andre, eller med en god bok.

Vi tilbyr blant annet Rammes egne Edvard Munch-juicer og syltetøy, hermetiserte grønnsaker, fargerike egg fra gårdens brede utvalg av hønseraser, samt et godt utvalg av økologisk kjøtt fra ullgris (Mangalitsa svin), telemarksfe og gammalnorsk spelsau.

Vakre klær og praktiske interiørgjenstander vrimler det også av, samt et utvalg velværeprodukter. En egen kolleksjon med signaturvarer av forskjellige slag finner du kun her på Ramme, slik som en utsøkt gulrotsåpe med ringblomst og andre fantastiske dufter.

Vi har siden 1986 produsert smaksrike, økologiske grønnsaker. I gårdsbutikken kan du kjøpe med deg disse lokale godbitene hjem.

Gaver til den som har alt: putespray for å sove godt, klokke som kvitrer hver time, dyrk din egen champignon eller kaffe, silkekokonger som gjør huden fantastisk, fett fra Elg som erstatter smør, chili ost og lommekniv for matelskeren!

GÅRD

Hils på dyrene i besøksgården

På besøksgården vår får du hilse på dyrene, lære om hvordan de lever og hva økologisk dyrehold er. Her står bærekraft og dyrevelferd sentralt.