Besøk oss

Åpningstider

Åpningstidene våre varierer etter sesong, og du finner en oversikt her.

Billetter

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd, men du kan også kjøpe billett i gårdsbutikken.

Besøk utenfor åpningstid

Hotellet er åpent hele året og restauranten er åpen på kveldstid. Dyrene på gården lever også sitt glade liv utendørs utenfor åpningstidene. Det er mange fine turstier i området rundt Ramme man kan gå hele døgnet, før og etter åpningstid.

Universell utforming

Rammes gård og besøksområde med spisesteder, butikker og billedgalleri er universelt utformet, men ligger i naturlig terreng med grusveier.

Havlystparken og veien til Edvard Munchs villa ligger i bratt helling, og i naturlig, ulendt terreng, med gruslagte stier, naturstier og broer.

Vi anbefaler å bestille en privat omvisning dersom det er behov for tilrettelagt rute.

Havlystparken

Det er mulig å gå i Havlystparken på egenhånd i åpningstiden, ved kjøp av inngangsbillett.

Barn er hjertelig velkommen i Havlystparken i følge med voksen. Ferdsel i Havlystparken er på eget ansvar. Det er flere fontener og dammer, fugler og dyr, i tillegg til sjeldne og giftige planter i parken og vi ber om at både barn og voksne viser hensyn. Barnevogner kan parkeres ved entreen. Grunnet varierende terreng og smale stier, anbefaler vi å heller benytte seg av bæremeis eller lignende.

Det er dessverre ikke tillatt med hund i Havlystparken.

Fotografering

Fotografering til privat bruk er tillatt. Del gjerne minnene dine på sosiale medier, slik at vennene dine også ser hvor du er! Bruk gjerne @kulturdestinasjonenramme #Havlystparken

Kjæledyr

Så lenge du holder hunden tett til deg, og i bånd, så kan den være med deg på Ramme, men den er ikke tillatt innendørs, på omvisninger eller i Havlystparken.

Gavekort

I gårdsbutikken kan du kjøpe gavekort, eller du kan kjøpe vårt digitale gavekort her.

Ramme Fjordhotell har egne gavekort, som du kan finne her.

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon: 64 98 32 01 eller e-post: post@rammefjordhotell.no