Med barn på Ramme

Barn er hjertelig velkomne på Ramme! Her kommer litt nyttig informasjon til deg som skal besøke oss med barn, så besøket blir best mulig!

Besøksgården

Vi er veldig stolte av besøksgården vår, som er en stjerne blant barna. Her kan de oppdage alle dyrene våre, bli bedre kjent med dem, delta i rebus og få diplom i kaféen etterpå.

Vi har ullgriser, hunder, kalkuner, høner og haner, trønderkaniner, gammalnorske spælsauer, telemarkskyr, emuer, smålendsgjess, stokkender, hester, salamander, øyenstikkere, bier, påfugler, og mange ulike prydfugler og fisk. Og du, de emuene, de liker å spille fotball!

Havlystparken med barn

Barn er hjertelig velkommen i Havlystparken i følge med voksen. Det er flere fontener og dammer, fugler og dyr, i tillegg til sjeldne og giftige planter i parken, og vi ber om at både barn og voksne viser hensyn.

Ikke la barn gå alene, eller løpe fritt rundt.

Barnevogner kan parkeres ved entreen. Grunnet varierende terreng og smale stier, anbefaler vi å heller benytte seg av bæremeis eller lignende.

Vi har to bæremeiser til utlån, men har du en egen anbefaler vi deg å ta den med.

Mat og drikke

Kaféen og restauranten serverer riktig deilig, kortreist, økologisk og naturlig mat, men det er også tillatt å ha med medbragt mat og drikke, som må nytes i angitte sone ved hovedinngangen.

Inngangsbillett

Alle barn (0-15 år) har gratis inngang på Ramme og alle våre opplevelser.

Hjertelig velkommen, store og små!