Ramme kro og restaurant

Ramme kro og restaurant og Ramme Fjordhotell, fra nettsidene til Ramme.**
Ramme kro og restaurant, fra nettsidene til Ramme.**

På Ramme kro og restaurant spiser du maten vi har dyrket rett utenfor døren. Hos oss er grønnsakene midt på tallerkenen, det er økologisk, kortreist og bærekraftig!

Midt på gårdstunet ligger Ramme Kro og Restaurant, en sentral del av destinasjonen. Her serveres næringsrike og bærekraftige retter.

Åpningstider

Lunsj: Mandag–søndag 12–16

Middag: Mandag–søndag 18–21.30

Vi anbefaler at du bestiller bord på forhånd. Send oss en forespørsel på restaurant@rammefjordhotell.no.

Restauranten vår har Debio sølvsertifisering, dette betyr at minst 50 prosent av råvarene vi bruker er økologiske.

Ramme kro og restaurant_Kokk og gartner, fra nettsidene til Ramme.**

Kort vei fra jord til bord

De fleste av råvarene du vil få servert, produseres her på gården. Ute på jordene og i veksthusene, året rundt, jobber vi med å gi kjærlighet til de økologiske råvarene som skal bli måltidet ditt.

Er det noe vi  ikke får produsert her, så er det kortreist. Vi benytter også fjorden og skogen som vårt spiskammer.

Les mer om gården her.

Ramme-kro-og-restaurant_Damien-Prescod_Raisfoto, fra nettsidene til Ramme.**

«En annen dyreserie blir til senere i 1911 på Ramme ved Hvitsten, da han selv er blitt eiendombesidder og holder husdyr, hest og hunder, snadrende ender og gjess og pretentiøse kalkuner, som spiller kritikerens rolle bake hans rygg mens han maler. Henrivende friske studier, fulle av sprudlende liv og sundt humør.

Jeg har atter været nede hos min ven Munch på hans smukke, lille gods nede ved Hvidsten. Det er en at de mest gudebenådede pletter, jeg har seet på denne Vorherres jord.»

– Jappe Nilssen i udatert brev til sin tante 1911.

fra nettsidene til Ramme.**