Meny
Menyene er basert på produkter fra Ramme og andre utvalgte lokale produsenter.
Du vil bli servert balanserte retter med sesongens grønnsaker, hvor kjøtt og fisk er en ingrediens og ikke en hovedsak.
Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er friskt, sunt og godt.
MIDDAG
A la carte 18:00 – 21:30
Gyllen betesalat 225,-
Serveres med ruccola, rødbeter, fetaost, valnøtter, eple vinaigrette og balsamico glasur
Inneholder: laktose, nøtter
Gresskarsuppe 215,-
Serveres med chiliolje, bacon og frø
Inneholder:
***
Kjøttgryte fra Ramme med grønnsaker 325,-
Serveres med lam eller Mangalitsa fra Ramme, grønnkålchips og poteter fra Ramme
Inneholder:
Skrei 395,-
Serveres med selleripuré, sesongens stekte rotgrønnsaker,
hvitvinssmørsaus med ørretrogn og dillolje
Inneholder: fisk, selleri, laktose
Confit andelår 395,-
Serveres med gulrot- og ingefærpuré, purre, potetnudler og tyttebær sjy
Inneholder: laktose
***
Hvit- og mørk sjokoladeterte 185,-
Serveres med mascarponekrem og kandisert appelsinskall
Inneholder: laktose
Karamellisert eplegâteau 165,-
Serveres med salte karamelliserte pekannøtter og engelsk vaniljesaus
Inneholder: laktose, gluten