Musikk

Julekonsert med Camilla Augusta

*

Varmt velkommen til julekonsert med Camilla Augusta i sjarmerende Ramme kafé og gårdsbutikk.

Camilla Augusta har en unik formidlingsevne, med en varm og skjønn stemme som inviterer publikum inn i sangenes univers. Til denne julekonserten har hun med seg kjente og kjære julesanger, i tillegg til mer utradisjonelle julesanger, som snakker til hjertet. Musiker Odd Gunnar Frøysland akkompagnerer på gitar.

Før konserten kan dere delta på en omvisning i den julelyskledte Havlystparken, og etter konserten kan dere nyte en deilig, økologisk julemiddag i restauranten. Reserver bord hos restaurant@rammefjordhotell.no, og finn billett til Lysvandring her.

Medvirkende:

Camilla Augusta er skuespiller og sanger, og jobber med formidling på Ramme. Hun har medvirket i tv- og film, som lærer med musikalteater og yoga.

Odd Gunnar Frøysland er musikkpedagog og frilansmusiker på scene og i studio. Han spiller en rekke ulike instrumenter og de fleste sjangrer.

Praktisk

Tid: 2. desember klokken 17:00.

Varighet: Konserten begynner klokken 17:30, og det spilles to sett med en halv times pause mellom, og lokalet holder åpent to 20:00, for hygge og en god prat.

Sted: Ramme kafé og gårdsbutikk

Billetter: 295,-