Opplevelse

Musikalsk søndag og søte drømmer

**

Havlystkonsertpakken inkluderer overnatting i historisk rom, en deilig frokost med økologiske spesialiteter, og ikke minst konsertbillett.

Skjem deg bort med et opphold fylt med musikk og kunst i Munchs ånd. Oppdag historien bak Ramme Gård og vår egen verdenskunstner Edvard Munch. Nyt kunsten, kulturen og stedets særegne skjønnhet. Ta en pause fra hverdagen, lev litt som Edvard Munch gjorde – i ett med naturen… Og la deg henføre av klassisk musikk på Havlystkonsert med naturen som tak.

Hver søndag i sommer kan du oppleve fortryllende Havlystkonserter i Havlystparken på Ramme kulturdestinasjon. Smektende, klassisk kammermusikk av norske utøvere på skyhøyt internasjonalt nivå fyller parken. La deg henføre av stemningen og musikalsk magi. Men opplevelsene stopper ikke der. Vi ønsker å ta vare på deg på best mulig måte, så vi har inkludert en overnatting på historiske Ramme Fjordhotell. Her kan du overnatte herskapelig i historiske hotellrom med utsøkt komfort. Hotellet er utsmykket med kunst, oljemalerier og antikviteter. Selv Napoleons stol er en del av inventaret!

Hos oss nyter du den spesielle atmosfæren, roen, det gode livet i naturen og sanseligheten. Slik verdenskunstneren Edvard Munch gjorde da han søkte seg hit – til et sunnere liv, nær naturen, dyrene og solen i ett med naturen.

En kort spasertur fra hotellet, frister Oslofjorden med et bad på idylliske Rammestranda.

På våre spisesteder nyter du ekte smaker, sesongbaserte, naturlige, bærekraftige og næringsrike. I vår energigivende grønne lunge på gårdstunet skjemmer vi deg bort med alskens kortreiste og kulinariske goder fra «bonde til bord».

I sommer kan du oppleve «Munchs on paper» – original grafikk, tegninger og akvarell skapt av vår egen Edvard Munch her på Ramme. Som alltid vises også vår faste utstilling med originaler av Edvard Munch, Frits Thaulow, Christian og Oda Krohg, Hans Gude, Theodor Kittelsen, Carl Dørnberger, Paul Fischer og Oscar Wergeland, alle inspirert av eventyrlige omgivelser på Ramme.

 

Praktisk

Inkluderer:
Overnatting og frokost
Forfriskning ved ankomst
Konsert på søndag kl 14:00
Inngang til Havlystparken
Inngang til Galleriet