Kurs

Pensel og pjolter – En liten malehelg

**

Har du en kunstnerspire i deg? Sammen med en lokal kunstner inviterer vi deg til en annerledes maleaktivitet i Munch’s omgivelser på Ramme.

Her vil du få en innføring i fargelære, komposisjon og enkle maleteknikker. Vi serverer pjolter, alternativt noe sprudlende, for å sette an en hyggelig atmosfære.

Med «Pensel og pjolter» ønsker vi å inspirere til skaperglede, der fokus er på den kreative prosessen.

Aktiviteten foregår i Universalen, et lyst og luftig atelier i andre etasje over kaféen og gårdsbutikken. Vi står for alt av utstyr, du får også låne maleforkle, men det kan være lurt å ha på seg en skjorte som tåler noen flekker. Maleriet ditt får du selvfølgelig med deg hjem, som et minne fra din helg hos oss.

Helgen starter med innsjekk på eventyrlige Ramme fjordhotell, lørdag fra klokken 15.

Dere blir så hentet av kunstner, i resepsjonen klokken 16, som tar dere med på en inspirerende tur ned til villa Munch. Deretter går ferden videre til den kreative prosessen med noe godt i glasset.

Om ønskelig kan dere fortsette kvelden i restauranten. Nyt så natten i en av våre deilige senger i et unikt innredet værelse, etter en begivenhetsrik dag hos oss.

Etter vår rikholdige, økologiske frokostbuffet søndag morgen, kan dere krype tilbake i sengen og nyte morgenstunden, utsjekk er ikke før klokken 12.

Praktisk

4. – 5. mai

Hotellpakken inkluderer:

  • Pensel og pjolter – malekurs (varighet, cirka tre timer)
  • Overnatting og økologisk frokostbuffet
  • Sen utsjekk