Kurs

Yogalunsj

Velkommen til en investering og pleie av egen kropp og sjel.

For mange av oss er hverdagen preget av mye sitting på stol. Da blir vi stive i hofter og rygg. Likeledes jobber mange fremoverlent og det kan gi dårlig holdning.

Her kommer vi til å styrke holdningen din, åpne hjertet og bedre pustekapasiteten!

Kom og bli kjent med deg og kroppen din på en ny måte! I landlige og eventyrlige omgivelser, i nydelig, nytt lokale med både tak- og rosevinduer.

Vi har yogamatter tilgjengelig dersom du ikke har din egen.

Praktisk info

60 minutters yogaklasse egnet for alle.

Sted:
Universet (2. etg. over kafeen)

Dato og tid: Tirsdager, fra 12. september – 19. desember

11.00 – 12.00 Yoga
12.00 – 13.00 Lunsj

Pris: 285,-

Camilla Augusta, Yogalærer

Yoga for meg er å komme hjem. Hjem til egen ren essens. Da jeg ble kjent med yoga og meditasjon i 1998 holdt jeg på med teater, sang og dans. Siden har jeg vært fordypet i alle disse kreative og lekne kunstformene. De utfyller hverandre. Jeg har undervist Power Yoga og Hatha Yoga i mange år og skapte Yogalåven i Son. Etter et lengre opphold i Costa Rica i 2013 sertifiserte jeg meg i Yin Yoga med lærerne Cecile Roubaud og Biff Mithoefer og i «Self Awakening Yoga» med Don og Amba Stapleton. Camilla Augusta Yoga som frilanser ble til og jeg fordypet meg videre med blant annet Donna Fahri kurs og barselyoga-kurs med Cathrine Mathiesen og Jannicke Wiel. I 2017 startet jeg med kombinasjonen Yoga og levende musikk. Det har jeg holdt hvert år siden, både i Son Kulturkirke og under Oslo Yoga festival.