Kurs

Yogalunsj

Først avspennende og styrkende yoga – så økologisk, hjemmelaget suppe på våre egne grønnsaker. En fest for kropp og sjel!

Kom og bli kjent med deg selv og kroppen din på en ny måte!

I landlige og eventyrlige omgivelser, i et nydelig, nytt lokale med både tak- og rosevinduer, skal vi gjøre yoga sammen i én time.

Denne yogatimen skal handle om å åpne hjertet, bedre pustekapasiteten din og styrke holdningen din.

For mange av oss er hverdagen kanskje preget av mye sitting på stol og statiske bevegelser. Med resultatet stiv nakke, hodepine, dårlig holdning og generell stivhet.

Etter en deilig time med yoga, går vi over i kroa, og der får vi servert en av våre nydelige, hjemmelagete supper, basert på våre egne, økologiske grønnsaker.

Velkommen til en investering og pleie av egen kropp og sjel!

Praktisk info

Dato og tid: Tirsdager, fra 12. september – 5. desember, klokken 11–13.

11.00 – 12.00 Yoga
12.00 – 13.00 Lunsj

Pris: 285,-

Yoga: Universet (2. etg. over kafeen)

Suppe: Ramme kro

 

Camilla Augusta, Yogalærer

Yoga for meg er å komme hjem. Hjem til egen ren essens. Da jeg ble kjent med yoga og meditasjon i 1998 holdt jeg på med teater, sang og dans. Siden har jeg vært fordypet i alle disse kreative og lekne kunstformene. De utfyller hverandre. Jeg har undervist Power Yoga og Hatha Yoga i mange år og skapte Yogalåven i Son. Etter et lengre opphold i Costa Rica i 2013 sertifiserte jeg meg i Yin Yoga med lærerne Cecile Roubaud og Biff Mithoefer og i «Self Awakening Yoga» med Don og Amba Stapleton. Camilla Augusta Yoga som frilanser ble til og jeg fordypet meg videre med blant annet Donna Fahri kurs og barselyoga-kurs med Cathrine Mathiesen og Jannicke Wiel. I 2017 startet jeg med kombinasjonen Yoga og levende musikk. Det har jeg holdt hvert år siden, både i Son Kulturkirke og under Oslo Yoga festival.