For grupper

Mal med Munch, en nydelig opplevelse for grupper.

Mal med Munch: Mini-maleworkshop med servering av ønsket drikke

Dette er en kreativ og humørfylt aktivitet som kan styrke samarbeidsevnen og følelsen av samhørighet. En lokal kunstner sørger for en nyttig og inspirerende introduksjon om motivvalg, komposisjon og fargesirkel.

Varighet: 2 timer | Kr 850,- per person | Minimum 10 betalende / Minstepris kr 8500,-

Vognsamlingen: Historiske vogner og sleder med et vidt spenn i alder og opprinnelsesland

Nyt en aperitiff mens vi forteller spennende historier om Marie Antoinettes elsker, Axel von Fersen, og kongelige seremonier på Java, knyttet til vognene. De eldste sledene i samlingen er to barokke skjellsleder fra Nederland fra cirka 1650. Ellers er det er bredt utvalg av vogner og sleder, fra Norge til Kina. 

Varighet: 1 time | Kr 345,- per person | Minimum 15 betalende / Minstepris kr 5175,-

Havlystvandring

Bli med på en vandring i et landskap utenom det vanlige. Her får du tre inn i en eventyrlig virkelighet. I parken finner man innslag fra ulike epoker og kulturer. Fra det norske til det eksotiske; blomsterallè, urtehage, frukt- og rosenlunder, eng og arboret. Alt ivaretas av ansatte som arbeider hele året for å få frem det beste naturen har å by på ti alle årstider. Parkanlegget har kunst som spenner hele tidsrommet fra antikken til vår egen samtid, med vekt på klassisk figurativ kunst, og havekunst.

Varighet: 1,5 time | Kr 395,- per person | Minimum 10 betalende / Minstepris kr 3950,-

Rammehistorien

Start dagen med fortellingen om eventyrlige Ramme. En av Rammestiftelsens formidlere forteller om da Petter Olsen overtok gården i 1966, og hele historien frem til der vi er i dag. Lille Hvitsten og Ramme var også rekreasjonsstedet til Edvard Munch. Hvordan krysser disse historiene hverandre? Det kan du få svar på under denne historiefortellingen. En forunderlig og inspirerende fortelling som er helt utenom det vanlige.

Varighet: 1 time | Fastpris kr 1950,-

Munch på Ramme

Edvard Munch kjøpte eiendommen Nedre Ramme i 1910 og beholdt den til sin død i 1944. Gode historier blir formidlet fra hans tid nede på idylliske Nedre Ramme hvor vi også kan se hvor i landskapet han skapte sine kunstverk i vitalistisk stil, med natur og mennesker malt i glade farger. Omvisningen starter utendørs i ulendt terreng og avsluttes i Ramme billedgalleri.

Varighet: 100 minutter | Kr 495,- per person | Minimum 10 betalende / Minstepris kr 4950,-

Kunst og arkitekturvandring: Bli kjent med Rammes arkitektur

Bli med på en historisk reise gjennom Ramme-arkitekturens mange stilarter. Vi starter vandringen utendørs, og vår formidler forteller om Ramme gårds opprinnelse, de forskjellige arkitektoniske stilartene, samt formidling av kunst og interiør i deler av hotellets og galleriets fellesrom. La deg imponere av flere byggverk og byggtekniske detaljer, med estetisk og tidsriktig utforming!

Varighet: 1 time | Kr 310,- per person | Minimum 15 betalende / Minstepris kr 4650,-

Omvisning i Ramme billedgalleri

Velkommen til en utstilling av kunst, inspirert av og skapt i Hvitsten. Nesten alle fra storhetstiden i norsk kunst var her, arbeidet her og levde et kunstnerliv her- Edvard Munch, Christian Krogh, Frits Thaulow, Oscar Wergeland, Hans Gude og Theodor Kittelsen, for å nevne noen. Utstillingen Munch by the fjord viser sommerlige motiver og arbeidsfolk rundt Hvitsten fra Petter Olsens egen samling.

Varighet: 45 minutter | Kr 395,- per person | Minimum 10 betalende / Minstepris kr 3950,-

Lysvandring i Havlystparken

Havlystparken er praktfull og uten sidestykke i sommerhalvåret, men har du sett den i vinterdrakt? Med tenkte fakler i parken vil våre formidlere lede gruppen på en lysvandring i den eventyrlige Havlystparken. På veien forbi svaner, templer og trolsk natur, blir det også tid til historiefortelling, sansing og undring rundt bålpannen.

Varighet: 1 time | Kr 310,- per person | Minimum 15 betalende / Minstepris kr 4650,-

Kontakt oss

For reservasjon og mer informasjon om private gruppeomvisninger:

T: 64 98 32 00
E-post: post@ramme.no

Send navn på gruppe/forventet antall/kontaktpersoner med tlf. og e-post/fakturaadresse/språk. Du vil motta en reservasjonsbekreftelse fra oss via e-post.